Разлика помеѓу преработките на „NSND/2013/Софија“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
(Создадена страница со: * http://piratepad.net/NSNDSofia2013 * http://www.booking.com/hotel/bg/levitt-hostel.en-us.html === Превоз од Скопје? === {| class="wikit...)
 
 
(Не се прикажани 4 меѓувремени преработки од 4 корисници)
Ред 1: Ред 1:
* http://piratepad.net/NSNDSofia2013
* hhttp://www.art-hostel.com/rooms/ttp://piratepad.net/NSNDSofia2013
* http://www.booking.com/hotel/bg/levitt-hostel.en-us.html
* http://www.booking.com/hotel/bg/levitt-hostel.en-us.html
* http://www.art-hostel.com/rooms/


=== Превоз од Скопје? ===
=== Превоз од Скопје? ===
Ред 17: Ред 19:
| хостел
| хостел
| недела вечер/понеделник во тек на ден
| недела вечер/понеделник во тек на ден
|-
| Андреј
| петок сабајле
| со Дамјан
| хостел
| недела вечер/понеделник во тек на ден
|-
| Дамјан
| петок попладне
| со кола
| хостел
| недела вечер
|-
| Ковач
| петок сабајле
| со кола
| хостел
| недела вечер
|-
| Дода
| петок сабајле/попладне?
| со Дамјан/Ковач?
| хостел
| недела вечер
|}
|}

Последна преработка од 22:45, 10 октомври 2013


Превоз од Скопје?

Кој Кога Со што Соба во хотел Враќање
Глиша четврток вечер/петок сабајле ? (не сум сигурен дека имам кола) хостел недела вечер/понеделник во тек на ден
Андреј петок сабајле со Дамјан хостел недела вечер/понеделник во тек на ден
Дамјан петок попладне со кола хостел недела вечер
Ковач петок сабајле со кола хостел недела вечер
Дода петок сабајле/попладне? со Дамјан/Ковач? хостел недела вечер