Разлика помеѓу преработките на „NSND/2013/Софија“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 1: Ред 1:
* http://piratepad.net/NSNDSofia2013
* hhttp://www.art-hostel.com/rooms/ttp://piratepad.net/NSNDSofia2013
* http://www.booking.com/hotel/bg/levitt-hostel.en-us.html
* http://www.booking.com/hotel/bg/levitt-hostel.en-us.html
* http://www.art-hostel.com/rooms/


=== Превоз од Скопје? ===
=== Превоз од Скопје? ===

Преработка од 20:43, 10 октомври 2013


Превоз од Скопје?

Кој Кога Со што Соба во хотел Враќање
Глиша четврток вечер/петок сабајле ? (не сум сигурен дека имам кола) хостел недела вечер/понеделник во тек на ден
Андреј петок сабајле со Дамјан хостел недела вечер/понеделник во тек на ден
Дамјан петок попладне со кола хостел недела вечер
Ковач петок сабајле со кола хостел недела вечер