Разлика помеѓу преработките на „NSND/2013/Струга“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Планирање од Скопје)
(Планирање од Скопје)
Ред 123: Ред 123:
 
| Боро
 
| Боро
 
| петок по работа
 
| петок по работа
| не знае
+
| не знае/колата на Ковач?
 
| ✔
 
| ✔
 
| недела
 
| недела

Преработка од 17:13, 6 јуни 2013

8-9 јуни, Хотел Галеб


Планирање од Скопје

Кој Кога Со што Соба во хотел Враќање
Дамјан четврток сабајле кола не требит
Новица четврток сабајле колата на дамјан не требит
Јованка четврток сабајле колата на дамјан не требит
 ??? четврток сабајле колата на дамјан  ???
Саше петок по работа кола
Ана петок по работа колата на Саше
Тања петок по работа колата на Саше не требит
Елена петок по работа колата на Саше
Шпион петок по работа кола
Цеце петок по работа колата на Шпион
Андреј петок по работа колата на Шпион
Даниела петок по работа колата на Шпион
Далибор сабота сабајле кола недела вечер
Зоран сабота сабајле колата на Далибор недела вечер
Милан сабота сабајле колата на Далибор недела вечер
Наум сабота сабајле колата на Далибор не требит недела вечер
Баже петок не знае недела +1, +2
Стама
Боро петок по работа не знае/колата на Ковач? недела
Висар петок по работа/сабота сабајле не знае/колата на Ковач? недела
Ковач не се знае има кола празна не требит