Разлика помеѓу преработките на „NSND/2013/Струга“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Планирање од Скопје)
(Планирање од Скопје)
Ред 114: Ред 114:
 
|
 
|
 
| ✔
 
| ✔
 +
|
 +
|-
 +
| '''Ковач'''
 +
| не се знае
 +
| кола
 +
| не требит
 
|
 
|
 
|-
 
|-
Ред 127: Ред 133:
 
| ✔
 
| ✔
 
| недела
 
| недела
|-
 
| Ковач
 
| не се знае
 
| има кола празна
 
| не требит
 
|
 
 
|-
 
|-
 
| Тања
 
| Тања

Преработка од 05:32, 7 јуни 2013

8-9 јуни, Хотел Галеб


Планирање од Скопје

Кој Кога Со што Соба во хотел Враќање
Дамјан четврток сабајле кола не требит
Новица четврток сабајле колата на дамјан не требит
Јованка четврток сабајле колата на дамјан не требит
 ??? четврток сабајле колата на дамјан  ???
Саше петок по работа кола
Ана петок по работа колата на Саше
Елена петок по работа колата на Саше
Шпион петок по работа кола
Цеце петок по работа колата на Шпион
Андреј петок по работа колата на Шпион
Даниела петок по работа колата на Шпион
Далибор сабота сабајле кола недела вечер
Зоран сабота сабајле колата на Далибор недела вечер
Милан сабота сабајле колата на Далибор недела вечер
Наум сабота сабајле колата на Далибор не требит недела вечер
Баже петок не знае недела +1, +2
Стама
Ковач не се знае кола не требит
Боро петок по работа/сабота сабајле колата на Ковач недела
Висар петок по работа/сабота сабајле не знае/колата на Ковач? недела
Тања петок по работа ??? не требит недела вечер
Бојан сабота сабајле ако има некој да ме собере недела вечер