Список на податотеки

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Оваа службена страница ги прикажува сите подигнати податотеки.

Список на податотеки
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница
Датум Име Минијатура Големина Корисник Опис Верзии
16:31, 22 септември 2015 Rainbow-kurs-2.png (податотека) 265 КБ Андреј   1
16:28, 22 септември 2015 Rainbow-kurs.png (податотека) 266 КБ Андреј   1
16:14, 10 февруари 2015 System overview.jpg (податотека) 104 КБ Aleks   2
15:42, 10 февруари 2015 Лого-од-Гоце.png (податотека) 94 КБ Aleks   1
03:37, 12 јануари 2015 Temperature-vs-altitude.jpg (податотека) 36 КБ Андреј   2
15:43, 11 јануари 2015 Привремено-лого.png (податотека) 556 КБ Aleks   1
18:51, 14 декември 2013 Arduino RPI напојување.jpg (податотека) 2,59 МБ Глиша Напојување 5V на УСБ diy. 1
18:50, 14 декември 2013 Убоднапила.jpg (податотека) 58 КБ Глиша Pattfield Ergotools E-pst 800L 1
18:30, 14 декември 2013 Бормашина.jpg (податотека) 43 КБ Глиша RD-ID27 raider.bg 500W, max 13mm 1
13:13, 2 декември 2013 Release all of tha data.png (податотека) 319 КБ Глиша   1
20:15, 30 ноември 2013 FluxCapacitor.jpg (податотека) 103 КБ Aleks Напонскиот генератор 1
18:03, 9 ноември 2013 Hotglue-gun.png (податотека) 627 КБ Глиша Апарат за топење пластика. 1
22:08, 13 јули 2013 Lemilica-iskra3.jpg (податотека) 706 КБ Глиша   1
21:57, 13 јули 2013 Lemilica-iskra2.jpg (податотека) 701 КБ Глиша   1
21:55, 13 јули 2013 Lupa.jpg (податотека) 748 КБ Глиша   1
21:55, 13 јули 2013 Multimer2.jpg (податотека) 726 КБ Глиша   1
21:54, 13 јули 2013 Multimer1.jpg (податотека) 766 КБ Глиша   1
21:24, 13 јули 2013 Alat.jpg (податотека) 774 КБ Глиша   1
21:19, 13 јули 2013 Osciloskop.jpg (податотека) 772 КБ Глиша   1
21:19, 13 јули 2013 Duvalka-zd-939l.jpg (податотека) 752 КБ Глиша   1
20:20, 13 јули 2013 Biblioteka.jpg (податотека) 793 КБ Глиша   1
20:08, 13 јули 2013 Polici-el-komponenti.jpg (податотека) 868 КБ Глиша   1
20:07, 13 јули 2013 Samsung-ml2160.jpg (податотека) 773 КБ Глиша   1
20:07, 13 јули 2013 Menadzhiranje-kabli.jpg (податотека) 878 КБ Глиша   1
19:52, 13 јули 2013 Dell-powerconnect-2724.jpg (податотека) 842 КБ Глиша   1
19:41, 13 јули 2013 Tplink.jpg (податотека) 640 КБ Глиша Wifi - TP-Link TL-WR1043ND 1
19:38, 13 јули 2013 Brok.jpg (податотека) 886 КБ Глиша   1
16:44, 13 јули 2013 Kujna-kafemat-bokal.jpg (податотека) 748 КБ Глиша Кафемат за филтер кафе и електричен бокал за греење вода. 1
16:43, 13 јули 2013 Kika-chashi.jpg (податотека) 746 КБ Глиша Брендирани КИКА чаши и шољи. 1
16:42, 13 јули 2013 Kujna-frizhider.jpg (податотека) 770 КБ Глиша Фрижидер во Кујна. 1
22:14, 14 јуни 2013 Novica-kika.jpg (податотека) 112 КБ Новица   1
12:21, 17 декември 2012 Hacklab 2d osiguruvachi.png (податотека) 69 КБ Glisha   3
11:50, 17 декември 2012 Hacklab 3d.png (податотека) 130 КБ Glisha   2
19:43, 30 ноември 2012 DSO.jpg (податотека) 14 КБ Aleks   1
02:26, 25 ноември 2012 Svetlogas.jpg (податотека) 1,33 МБ Glisha   1
01:08, 18 ноември 2012 Onoff hacklab switch.jpg (податотека) 86 КБ Glisha   1
00:34, 18 ноември 2012 Switch.png (податотека) 18 КБ Aleks   1
14:34, 29 октомври 2012 Pp10-uplatnica-howto.png (податотека) 492 КБ Glisha Упатство за пополнување уплатница за Донација за Хаклаб. 1
16:48, 13 октомври 2012 Ане Лашкоска.png (податотека) 50 КБ Glisha   1
12:09, 11 октомври 2012 Poster clen16.jpg (податотека) 49 КБ Новица Постер од Гоце Митевски 1
02:00, 17 септември 2012 6333164733 8bdded92ba.jpg (податотека) 135 КБ Igor.stama   1
21:28, 16 септември 2012 Arduino uno test.jpg (податотека) 90 КБ Igor.stama   1
18:03, 16 септември 2012 Kurs.jpg (податотека) 65 КБ Aleks   1
17:53, 16 септември 2012 Cube1.jpg (податотека) 134 КБ Aleks   1
17:53, 16 септември 2012 Led-display.jpg (податотека) 79 КБ Aleks   1
17:52, 16 септември 2012 Arduino-uno-mega2560-box.jpg (податотека) 565 КБ Aleks   1
17:52, 16 септември 2012 Temp-network.jpg (податотека) 132 КБ Aleks   1
17:52, 16 септември 2012 ArduinoMiniAndNGBreadboardPhoto.jpg (податотека) 147 КБ Aleks   1
17:52, 16 септември 2012 Puff arduino robot finds fire blows it out 2.jpg (податотека) 31 КБ Aleks   1
17:51, 16 септември 2012 Robotshop-rover-arduino-tank-kit.jpg (податотека) 10 КБ Aleks   1
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница