Сподели:Белешки од СЗ 20.12.2008

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај

Што правевме на СподелиЗнаење на 20.12.2008 год.?

Флешување на Bios, инсталирање на Fedora 64 bit

Презентација на cyn.in

Cyn.in е софвер за управување со документи базиран на Zope и Plone. На ова СподелиЗнаење, Миша презентираше некои од основните можности за управување и споделување на документи помеѓу повеќе корисници, како и справување и користење на останатите типов и на содржини кои се користат во системот.

Исто така, успешно пристапивме до Zope серверот преку WebDav<ref>http://plone.org/documentation/how-to/webdav</ref>.

G-forge

Флешување на Asus рутер со OpenWRT

Флешување на Motorola и Nokia телефони

Фусноти

<references/>