3 мај

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
  • 2006; ОДФ едногласно беше усвоен со гласање во наведените институции со опсежно присуство, по што спецификациите за Отворениот формат за документи беше "одобрен како ISO и IEC меѓународен стандард;