NSND/2010/Белград

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Пролетниот НСНД во Белград е на 29 и 30 мај

Програма

не се знае. по обичај на лицу места :).

ама ќе се оди во кафана сигурно :)

Договарањето: http://www.nsnd.org/ http://groups.google.com/group/nistasenecedogoditi

Трошоци

  • комбе рент-а-кар 231€ за 8 луѓе, тоа е 28€ по човек
  • за 80 литра дизел, уште по 10€
  • за спиење 10€ од ноќ по човек во City Center hostel
  • плус за храна кој колку сака
  • ако се оди со бус, тоа е 10 еур помалку за превоз и 10 еур помалку за спиење (дека е само 1 вечер).

Кој иде

Дамјан
Тања
Алекс
Боби
Золтан
Владан
Ана

Кој не иде

Сите fail-ови