Pat za dubrovnik

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Sixt rent a car

http://www.e-sixt.com/

Volkswagen Transporter 510 €, со 500€ (учество ако се случи некоја штета) или 644€ они покриваат секаква штета. (6-7) дена.

кај ја најде ценава?

Осигурувањето важи и во Косово.

Моите пресметки - Icommons_07 (Глиша)

Врските за виза и писма на МНР на хрватска

Може да направиме заедничка прва помош за хранење :) Не, мислам на заеднички буџет за купување храна и пијалоци за по пат. Не знам како сте правеле досега кога патувате, ама еве идеја. (gemidjy)