16 јануари

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
  • 2006; излезе првиот нацрт на ОЈЛ верзија 3;
  • 2007; договорено е гласање за прифаќање на спецификациите на ОДФ од страна на OASIS; по гласањето форматот е прифатен како нивен стандард;