Шаблон:Содржина

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Background.png ГНУ/Линукс дистрибуции
Debian - Fedora - Gentoo - Kanotix - Mandriva - Mepis - RedHat - Slackware - SUSE - Ubuntu
Background.png Апликации
Yast - Automatix - DrakeConf - Portage -