Дистрибуции кои можете да ги набавите од Лугоп

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
  • Ubuntu - 6.06; 6.10; 7.04; 7.10 [1 cd]
  • Kubuntu - 6.06; 6.10; 7.04; 7.10 [1 cd]
  • DSL - Damn Small Linux [1 cd]