Разлика помеѓу преработките на „Шаблон:Содржина“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 17: Ред 17:
 
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:Ooo_gulls.png]]   
 
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:Ooo_gulls.png]]   
 
| width="85%" valign="top" align="left" | '''OpenOffice.org'''<br> [[Writer]] - [[Calc]] - [[Impress]] - [[Draw]] - [[Math]] - [[Base]]
 
| width="85%" valign="top" align="left" | '''OpenOffice.org'''<br> [[Writer]] - [[Calc]] - [[Impress]] - [[Draw]] - [[Math]] - [[Base]]
 +
|------
 +
 +
{| width="100%" border="0" cellpadding="5" cellspacing="3" style="background: #F6FFE3; font: 115% Tahoma;" align="center"
 +
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:Agt_add-to-autorun.png]] 
 +
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Упатства за програмирање'''<br> [[C]] - [[C++]] - [[Python]] - [[Ruby]] - [[Qt]] - [[Gtk]]
 
|------
 
|------
  
Ред 27: Ред 32:
 
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:Custom.png|48px]]   
 
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:Custom.png|48px]]   
 
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Системски поставки'''<br> [[Датотечен систем]] - [[Команди|Основни ГНУ/Линукс команди]] - [[Кернел|ГНУ/Линукс кернел]] - [[Партиции|Партиции за ГНУ/Линукс]] - [[Утф-8|Читајте и пишувајте кирилица]]
 
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Системски поставки'''<br> [[Датотечен систем]] - [[Команди|Основни ГНУ/Линукс команди]] - [[Кернел|ГНУ/Линукс кернел]] - [[Партиции|Партиции за ГНУ/Линукс]] - [[Утф-8|Читајте и пишувајте кирилица]]
 +
|------
 +
 +
{| width="100%" border="0" cellpadding="5" cellspacing="3" style="background: #F6FFE3; font: 115% Tahoma;" align="center"
 +
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:Agt_family.png]] 
 +
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Останато'''<br> [[Проблеми и решенија]] - [[FAQ]]
 
|------
 
|------

Преработка од 14:32, 8 мај 2006