Разлика помеѓу преработките на „Едно лето“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 7: Ред 7:
* [[Едно_лето/МобВеб | Развој на веб базирани апликации за мобилни телефони со употреба на jQueryMobile и PhoneGap ]]
* [[Едно_лето/МобВеб | Развој на веб базирани апликации за мобилни телефони со употреба на jQueryMobile и PhoneGap ]]
* [[Едно_лето/WebConvert | Веб конвертер на мобилни формати на документи]]
* [[Едно_лето/WebConvert | Веб конвертер на мобилни формати на документи]]
* [[Едно_лето/Annocessor | Процесор на Java анотации]]
* [[Едно_лето/JAnnocessor | Процесор на Java анотации]]


==Erlang==
==Erlang==

Преработка од 11:49, 11 мај 2011