Долги страници

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. (истор) ‎Водич за Ubuntu Dapper (drake) ‎[194.649 бајти]
 2. (истор) ‎Упатство:Групи на корисници на GNU/Linux ‎[108.016 бајти]
 3. (истор) ‎Упатство:Први чекори во PHP ‎[82.632 бајти]
 4. (истор) ‎Интернет бонтон ‎[54.945 бајти]
 5. (истор) ‎GNU манифест ‎[50.950 бајти]
 6. (истор) ‎Важни настани за слободниот софтвер во Република Македонија ‎[50.135 бајти]
 7. (истор) ‎Упатство:Водич за КБабел ‎[49.284 бајти]
 8. (истор) ‎Упатство:Arch Linux за почетници ‎[47.884 бајти]
 9. (истор) ‎Phpbb превод ‎[43.997 бајти]
 10. (истор) ‎Упатство:Команди ‎[39.411 бајт]
 11. (истор) ‎Openformats.org ‎[36.729 бајти]
 12. (истор) ‎Упатство:Миграција од Windows на Ubuntu ‎[35.067 бајти]
 13. (истор) ‎Упатство:Програмирање во Bash ‎[32.204 бајти]
 14. (истор) ‎Отворен формат за документи ‎[25.751 бајт]
 15. (истор) ‎Речник на термини ‎[24.948 бајти]
 16. (истор) ‎Упатство:Партиционирање на дискот ‎[24.480 бајти]
 17. (истор) ‎Упатство:Инсталација на Beryl ‎[24.458 бајти]
 18. (истор) ‎Упатство:Инсталација на Mandriva Linux ‎[24.190 бајти]
 19. (истор) ‎Зошто ОДФ ‎[22.187 бајти]
 20. (истор) ‎Состанок:26.01.2008 ‎[22.024 бајти]
 21. (истор) ‎Декларација на принципи ‎[21.532 бајти]
 22. (истор) ‎Значење на зборот Хакер ‎[21.184 бајти]
 23. (истор) ‎Можни проблеми при миграција ‎[20.837 бајти]
 24. (истор) ‎Упатство:Aircrack-ng ‎[20.095 бајти]
 25. (истор) ‎Слободен софтвер ‎[19.925 бајти]
 26. (истор) ‎Qt - Hello World ‎[19.859 бајти]
 27. (истор) ‎Упатство:Подгответе се за Debian ‎[18.808 бајти]
 28. (истор) ‎Помош за корисници ‎[18.639 бајти]
 29. (истор) ‎Упатство:Инсталирање на Kanotix Linux ‎[17.749 бајти]
 30. (истор) ‎Зошто неслободните формати се штетни ‎[17.130 бајти]
 31. (истор) ‎Упатство:Ажурирање на Slackware Linux ‎[16.783 бајти]
 32. (истор) ‎GNU/Linux основни команди ‎[16.704 бајти]
 33. (истор) ‎Упатство:Основи на Perl ‎[16.355 бајти]
 34. (истор) ‎Ширење на хакерскиот дух 10 години Википедија ‎[16.009 бајти]
 35. (истор) ‎Упатство:Организирање на инсталационен фестивал ‎[15.410 бајти]
 36. (истор) ‎KDE - изглед ‎[15.341 бајт]
 37. (истор) ‎Упатство:Вовед во git ‎[15.313 бајти]
 38. (истор) ‎Упатство:Анонимност на мрежата ‎[15.014 бајти]
 39. (истор) ‎Упатство:Конфигурирање на безжични мрежи ‎[15.011 бајт]
 40. (истор) ‎Инсталација на Kubuntu ‎[14.798 бајти]
 41. (истор) ‎Опис за Мозила локализациска инфраструктура ‎[14.725 бајти]
 42. (истор) ‎Проблеми и решенија ‎[14.600 бајти]
 43. (истор) ‎Хакер ‎[14.231 бајт]
 44. (истор) ‎Упатство:Вовед во Cron ‎[14.228 бајти]
 45. (истор) ‎ЧПП ‎[13.838 бајти]
 46. (истор) ‎ЧППЗаЗатемнувањето ‎[13.295 бајти]
 47. (истор) ‎Google OOXML QA ‎[13.057 бајти]
 48. (истор) ‎Отворени формати кои треба да се користат ‎[13.054 бајти]
 49. (истор) ‎Бонтон за ossm-members ‎[12.882 бајти]
 50. (истор) ‎Упатство:Инсталација на бинарни ATI драјвери под Ubuntu 7.04 ‎[12.881 бајт]

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).