Статии со најмалку преработки

Прејди на: содржини, барај

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. NSND/УпатствоЗаНСНД‏‎ (1 измена)
 2. Firefox4‏‎ (1 измена - пренасочувачка страница)
 3. Хакбал/Проекти/Osmocom‏‎ (1 измена - пренасочувачка страница)
 4. Хаклаб/Потреби‏‎ (1 измена)
 5. Кирилични домени‏‎ (1 измена)
 6. Хаклаб/СветлоГас‏‎ (1 измена)
 7. 28c3/28 Dec‏‎ (1 измена)
 8. Состојба со дигитални права во Македонија‏‎ (1 измена)
 9. Едно лето/Annocessor‏‎ (1 измена - пренасочувачка страница)
 10. 28c3/29 Dec‏‎ (1 измена)
 11. Едно лето/HTML5GameOfLife‏‎ (1 измена)
 12. L10n/DI‏‎ (1 измена)
 13. Хаклаб/Состаноци/23102012‏‎ (1 измена - пренасочувачка страница)
 14. Идејник/Истражувања/ЦенаПриватност‏‎ (1 измена)
 15. Хаклаб/sysadmin‏‎ (1 измена)
 16. 2smk/mom-09-11-11‏‎ (1 измена - пренасочувачка страница)
 17. 2cmk-mom-01-07-2012‏‎ (1 измена - пренасочувачка страница)
 18. ИзвештајЗаЛокализација‏‎ (1 измена)
 19. Отворени податоци‏‎ (1 измена)
 20. Идејник/JavenDomen‏‎ (1 измена - пренасочувачка страница)
 21. 2с.мк Иднината е сега‏‎ (1 измена - пренасочувачка страница)
 22. Едно лето/JythonJasper‏‎ (1 измена)
 23. NSND/2013/Куманово‏‎ (1 измена)
 24. 2cmk-mom-20120701‏‎ (1 измена - пренасочувачка страница)
 25. Техничка поддршка‏‎ (1 измена)
 26. Arbeitsbesprechung-mom-18-07-2012‏‎ (1 измена - пренасочувачка страница)
 27. НасокиЗаРазвојИУпотребаНаСлободенСофтвер‏‎ (1 измена)
 28. 2cmk/mom-04-10-12‏‎ (1 измена - пренасочувачка страница)
 29. Hacklab/Projects/KIKA in space‏‎ (1 измена - пренасочувачка страница)
 30. Arbeitsbesprechung-mom-23-10-2012‏‎ (1 измена - пренасочувачка страница)
 31. ЧПП2с.мк‏‎ (1 измена)
 32. Arbeitsbesprechung-mom-29-08-2012‏‎ (1 измена - пренасочувачка страница)
 33. TeX‏‎ (2 измени)
 34. Идејник/Истражувања/ЕкономскиПоследици‏‎ (2 измени)
 35. Дистрибуција‏‎ (2 измени - пренасочувачка страница)
 36. ОДФ‏‎ (2 измени - пренасочувачка страница)
 37. MoinMoin‏‎ (2 измени - пренасочувачка страница)
 38. Често поставувани прашања‏‎ (2 измени - пренасочувачка страница)
 39. Debian - општо‏‎ (2 измени - пренасочувачка страница)
 40. Идејник/Истражувања/МобилниНавики‏‎ (2 измени)
 41. NSND BT‏‎ (2 измени - пренасочувачка страница)
 42. Хаклаб/Идеи предлози и размислувања‏‎ (2 измени - пренасочувачка страница)
 43. Qt‏‎ (2 измени)
 44. Arduino‏‎ (2 измени)
 45. ОДФ Фондација‏‎ (2 измени)
 46. Електронска комуникација‏‎ (2 измени)
 47. 15 февруари‏‎ (2 измени)
 48. 16 декември‏‎ (2 измени)
 49. Рецензија на книги‏‎ (2 измени)
 50. Идејник/Истражувања/НаставничкиМакедонија‏‎ (2 измени)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).