Статии со најмногу верзии

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Хаклаб/Дежурства‏‎ (181 измена)
 2. Предлог програма за СподелиКино‏‎ (174 измени)
 3. Главна страница‏‎ (173 измени)
 4. Важни настани за слободниот софтвер во Република Македонија‏‎ (166 измени)
 5. Упатство:Први чекори во PHP‏‎ (85 измени)
 6. Хаклаб/Проекти/KIKA in space‏‎ (79 измени)
 7. Отворени формати‏‎ (77 измени)
 8. Хаклаб/TODO‏‎ (74 измени)
 9. Предлог програма за СподелиЗнаење‏‎ (72 измени)
 10. Локализација на Fedora‏‎ (71 измена)
 11. NSND/2012/Ohrid‏‎ (70 измени)
 12. Хаклаб‏‎ (68 измени)
 13. Вечна TO-DO листа‏‎ (60 измени)
 14. NSND/2011/Куманово‏‎ (58 измени)
 15. Хаклаб/Проекти‏‎ (52 измени)
 16. Лугоп‏‎ (48 измени)
 17. Kanotix‏‎ (47 измени)
 18. SFD2007‏‎ (47 измени)
 19. MSOOXML‏‎ (47 измени)
 20. Помош за корисници‏‎ (46 измени)
 21. Превод на GNOME 2.22‏‎ (46 измени)
 22. Емисија‏‎ (45 измени)
 23. Хаклаб/Мрежа‏‎ (45 измени)
 24. NSND/2013/Струга‏‎ (44 измени)
 25. FirefoxL10nNotes‏‎ (41 измена)
 26. NSND/2011/Струмица‏‎ (41 измена)
 27. GNU манифест‏‎ (40 измени)
 28. Fedora Core‏‎ (38 измени)
 29. Упатство:Организирање на инсталационен фестивал‏‎ (38 измени)
 30. Хаклаб/Тортиља‏‎ (37 измени)
 31. GNU/Linux‏‎ (37 измени)
 32. Automatix‏‎ (37 измени)
 33. Фотографии 10години‏‎ (36 измени)
 34. NSND/2010/Штип‏‎ (35 измени)
 35. Python‏‎ (33 измени)
 36. CCC 07‏‎ (33 измени)
 37. Mandriva‏‎ (33 измени)
 38. Упатство:MoinMoin‏‎ (33 измени)
 39. Хаклаб/LIve USB‏‎ (32 измени)
 40. GNOME‏‎ (31 измена)
 41. Slackware‏‎ (31 измена)
 42. Честитки 2008‏‎ (30 измени)
 43. Промоција‏‎ (30 измени)
 44. 2s.mkBilten10.09‏‎ (29 измени)
 45. NSND/2012/Куманово‏‎ (29 измени)
 46. Icommons 07‏‎ (29 измени)
 47. Java‏‎ (29 измени)
 48. L10n mk‏‎ (29 измени)
 49. Опис за Мозила локализациска инфраструктура‏‎ (29 измени)
 50. NSND/2010/Белград‏‎ (28 измени)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).