Список на пренасочувања

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. 27 Септември →‎ 27 септември
 2. 2cmk-mom-01-07-2012 →‎ 2cmk-mom-20120701
 3. 2cmk-mom-20120701 →‎ 2cmk/mom-20120701
 4. 2cmk/mom-04-10-12 →‎ 2cmk/mom-20121104
 5. 2smk/mom-09-11-11 →‎ 2cmk/mom-20111109
 6. 2с.мк Иднината е сега →‎ Идејник/2с.мк Иднината е сега
 7. Arbeitsbesprechung-mom-18-07-2012 →‎ Arbeitsbesprechung-20120718
 8. Arbeitsbesprechung-mom-23-10-2012 →‎ Arbeitsbesprechung-20121023
 9. Arbeitsbesprechung-mom-29-08-2012 →‎ Arbeitsbesprechung-20120829
 10. Arduino EPROM →‎ Хаклаб/Проекти/Arduino базиран EPROM програматор
 11. BASH →‎ Bash
 12. Debian - општо →‎ Debian
 13. FAQ →‎ ЧПП
 14. Fedora →‎ Fedora Core
 15. Firefox4 →‎ НСНД
 16. GPL →‎ ОЈЛ
 17. Gtk →‎ GTK
 18. HackLab →‎ Хаклаб
 19. Hacklab →‎ Хаклаб
 20. Hacklab/Projects/KIKA in space →‎ Хаклаб/Проекти/KIKA in space
 21. Linux →‎ GNU/Linux
 22. Main Page →‎ Главна страница
 23. Mitovi za ODF →‎ Митови за ОДФ
 24. MoinMoin →‎ Упатство:MoinMoin
 25. NSND/Split →‎ NSND/Split 2008
 26. NSND/Split 2008 →‎ NSND/2008/Split
 27. NSND BT →‎ NSND/future/Bitola
 28. NSND Belgrad →‎ NSND/2009/Belgrad
 29. Nsnd split 2009 →‎ NSND/2009/Split
 30. Ogg Vorbis →‎ Ogg
 31. Qt - Вовед →‎ Qt - вовед
 32. Red Hat →‎ RedHat
 33. Slackware - општо →‎ Slackware
 34. Solaris →‎ OpenSolaris
 35. SuSE →‎ SUSE
 36. Ubuntu - општо →‎ Ubuntu
 37. Xmms →‎ XMMS
 38. Вовед во програмрање. →‎ Вовед во програмирање.
 39. Дистрибуција →‎ Дистрибуции
 40. Едно лето/Annocessor →‎ Едно лето/JAnnocessor
 41. Идејник/JavenDomen →‎ Идејник/ЈавенДомен
 42. Како се развива слободниот софтвер? →‎ Како се развива слободниот софтвер
 43. Команди →‎ Упатство:Команди
 44. Конференција 2008 →‎ Конференција XXXX
 45. Македонско locale →‎ Македонска локализација
 46. Манифестот на GNU проектот →‎ GNU манифест
 47. Неслободни формати →‎ Зошто неслободните формати се штетни
 48. ОДФ →‎ Отворен формат за документи
 49. Општа јавна лиценца →‎ ОЈЛ
 50. Отворен формат →‎ Отворени формати

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).