Страници со најмногу категории

Прејди на: содржини, барај

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. 10г2с.мк‏‎ (5 категории)
 2. Synaptic‏‎ (3 категории)
 3. NSND/future/Bitola‏‎ (3 категории)
 4. GNU (оперативен систем)‏‎ (3 категории)
 5. ЧПП‏‎ (3 категории)
 6. Apt-get‏‎ (3 категории)
 7. Deb‏‎ (3 категории)
 8. Упатство:Инсталација и конфигурирање на MySQL‏‎ (2 категории)
 9. ОДФ Фондација‏‎ (2 категории)
 10. GTK‏‎ (2 категории)
 11. Упатство:Инсталирање на Kanotix Linux‏‎ (2 категории)
 12. Предлог програма за СподелиЗнаење‏‎ (2 категории)
 13. Важни настани за слободниот софтвер во Република Македонија‏‎ (2 категории)
 14. Apache‏‎ (2 категории)
 15. Јадро‏‎ (2 категории)
 16. СиТ2.0:Приказни за стандарди‏‎ (2 категории)
 17. Проблеми и потреби на МК l10n тимови‏‎ (2 категории)
 18. Pacman‏‎ (2 категории)
 19. Gentoo - локализација‏‎ (2 категории)
 20. Упатство:Кориснички права во MySQL‏‎ (2 категории)
 21. Pidgin‏‎ (2 категории)
 22. 9793 Torvalds‏‎ (2 категории)
 23. Фотографии 10години‏‎ (2 категории)
 24. Jabber‏‎ (2 категории)
 25. СиТ2.0:Слободата и Ти v.2.0‏‎ (2 категории)
 26. Ian Jackson‏‎ (2 категории)
 27. K3b‏‎ (2 категории)
 28. Icommons 07‏‎ (2 категории)
 29. Лугархија‏‎ (2 категории)
 30. Превод на GNOME 2.22‏‎ (2 категории)
 31. ClassmatePC‏‎ (2 категории)
 32. Интероперабилност‏‎ (2 категории)
 33. Упатство:Ажурирање на Slackware Linux‏‎ (2 категории)
 34. Упатство:Инсталација на Beryl‏‎ (2 категории)
 35. Дистрибуции‏‎ (2 категории)
 36. Упатство:Инсталација на Mandriva Linux‏‎ (2 категории)
 37. Упатство:Arch Linux за почетници‏‎ (2 категории)
 38. KBabel‏‎ (2 категории)
 39. Хакер‏‎ (2 категории)
 40. Ден на слободен софтвер на Битола‏‎ (2 категории)
 41. Хаклаб/Статус‏‎ (2 категории)
 42. CCC 07‏‎ (2 категории)
 43. Дистрибуции кои можете да ги набавите од Лугоп‏‎ (2 категории)
 44. Упатство:Инсталација на Slackware Linux‏‎ (2 категории)
 45. Упатство:Инсталација на софтвер‏‎ (2 категории)
 46. Емулатор на терминал‏‎ (2 категории)
 47. Banshee‏‎ (2 категории)
 48. Упатство:Надоградба на Debian GNU/Linux‏‎ (2 категории)
 49. Qt‏‎ (2 категории)
 50. GNU/Linux‏‎ (2 категории)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).